filo

sophie

geniet. gezond & gelukkig.

Hoi, ik ben Sophie. Leerkracht, sportdocent, onderwijskundige en hormonal profiler. Ik houd enorm van leren en nieuwe kennis opdoen en het is mijn passie om (mijn) kennis aan anderen door te geven. 

Een aantal jaar geleden had ik vaak last van mijn darmen. Prikkelbaar syndroom.. wie kent het niet. ‘Gebruik deze vezelzakjes en dan wordt wel wat beter.’ ‘Nee, weg gaat het niet,’ zei mijn dokter. Ik houd niet van medicatie slikken, zelfs een aspirine sla ik liever af. Deze onschuldige vezelzakjes konden er wel mee door, maar toch. Wat tot mij doordrong was dat veel medicatie is gericht op het onderdrukken van de oorzaak, zonder de oorzaak zelf aan te pakken. 

Ik werd nieuwsgierig en ging op zoek naar opleidingen over preventieve geneeskunde en zo stuitte ik op de opleiding ‘personal hormonal profiler.’ Tijdens de opleiding heb ik het reset programma zelf ook gevolgd en verdwenen mijn darmproblemen vrijwel helemaal.
Ik verloor gewicht en centimeters zonder er keihard voor te werken, merkte dat ik minder gestresst was en bovenal: ik had bakken energie en voelde mij kiplekker. Voor mij is het een leefstijl geworden waar ik iedere dag weer blij van word. En nee, ik eet echt niet alleen wortels.

De meeste kwaaltjes worden vandaag de dag veroorzaakt door verkeerde voeding, suiker, inactiviteit, stress en medicatie. Deze kwaaltjes kunnen vaak vrij gemakkelijk worden verholpen door aanpassingen te doen in ons bewegings- en voedingspatroon, toegespitst op iemand zijn hormonale profiel. 

Tijdens het reset programma wil ik je in relatief korte tijd laten ervaren hoe voeding en training een positieve uitwerking kan hebben op jou! Zowel fysiek als mentaal. En daarbij help ik je graag! 

 

Locatie

Delft, Nederland

Contact

06-16269166

info@kidfit-delft.com

openingstijden

Ma: 8.00 – 18.00

Di: 8.00 – 18.00

Za: 8.00 – 12.00

Zo: 8.00 – 12.00