Selecteer een pagina

filosofie 
sport, spel & plezier 

 

kon jij vroeger ook zo onbezonnen spelen?

Uren buiten met je vrienden. Volledig opgaan in het spel en besef van tijd helemaal kwijt. Lachen, gieren, brullen. Spelen én onbewust sporten, vol overgave.

Ik geloof er heilig in dat het belangrijk is om altijd te blijven spelen en sporten. Niet alleen als kind, maar ook als puber en ja… ook als volwassene. “Niets stimuleert de hersenen meer dan spelen”, zij Stuart Brown tijdens zijn inspirerende TED Talk. “We groeien door te spelen en het behoort in hetzelfde rijtje thuis als eten en slapen.” Door te spelen en sporten ontspannen we, waardoor we ons hoofd leeg kunnen maken. Hierdoor zijn we in staat sneller inzichten te genereren, staan we meer open voor (ideeën van) anderen en zijn we geneigd creatiever te denken. Eigenlijk zoals een kind zich van nature gedraagt…

Als sportfanaat en liefhebber, als leerkracht en gymdocent zie en ervaar ik dagelijks de enorme positiviteit en plezier dat spelen en sporten mensen brengt. En dat wil ik voor iedereen. Iedereen moet kunnen ervaren wat een heerlijk gevoel sport en spel je geeft. Om die reden heb ik KidFit opgericht. KidFit staat voor je kind (blijven) voelen, zowel mentaal als fysiek. Uit je comfort zone durven stappen en even uit de sleur van het serieuze leven worden gehaald.

KidFit organiseert sport- en spel gerelateerde activiteiten voor volwassenen in Delft. Gewoon buiten of in de gymzaal, in de touwen of aan de ringen en speelse wedstrijdjes tegen of met anderen.  

Jezelf uitdagen op een relaxte manier.
Sporten, spelen én plezier maken, zonder poespas. 

Dat is mijn filosofie, 

Sophie

kidfit

Sport, Spel & Plezier

KvK: 71720243

Contact ons

info@kidfit-delft.nl