buiten spelen, sporten EN PLEZIER MAKEN

programma zaterdag 11 juli

WORKSHOP SERVIES BESCHILDEREN

Hebben jullie ook van dat saaie servies thuis? Alles hetzelfde en precies de kleur die jij niet mooi vindt! Maar daar komt na vandaag verandering in. Dan drink jij de melk uit je eigen mok en eet je de nasi van je eigen bord. Tijdens de workshop servies beschilderen ga je je eigen mok of bord beschilderen. Helemaal hoe jij het wil!   
En het mooie is.. de verf zit er gewoon nog op na een vaatwas beurt.  Wanneer je het servies niet laat vallen, gaat het je hele leven mee!

WORKSHOP GRAFFITI

Graffiti is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een echte kunstvorm. Waar het vroeger vooral nog illegaal was, verschijnen nu de prachtigste kunstwerken in steden over de hele wereld.
Heb je wel eens gegoogeld op street art? Wij zijn heel benieuwd wat jullie toffe graffiti kunstwerken vinden. Neem gerust een voorbeeld op een blaadje mee. Misschien kunnen jullie het vandaag wel namaken!

CLINIC BASKETBAL

Wie is de bekendste basketballer te allen tijde? Juist! Michael Jordan. Op Netflix staat er een prachtige serie over deze topsporter. Zoek maar eens op: ‘The Last Dance.’ Dan kunnen jullie gelijk die enorme hoeveelheid toffe ‘moves’ afkijken. Ga jij vandaag voor een driepunter? Of dunk je liever de bal in de basket? Vandaag krijgen jullie een clinic basketbal en sluiten we natuurlijk af met een echte wedstrijd.

Enthousiast geworden? Meld je aan!

Zaterdag 11 juli
12.30 – 16.30
€20,-     

TICKETS! 

OOK ZIJN ER TICKETS VOOR KINDEREN MET EEN GRATIS DELFTPAS.
LET OP: DEZE TICKETS ZIJN NIET VOOR KINDEREN MET EEN REGULIERE DELFTPAS.

 TICKETS!

 

HANDIGE INFO

Het programma is van 12.30 u tot 16.30 u.
Kinderen kunnen tot aan het hek worden gebracht vanaf 12.15.
Om 16.00 worden de kinderen door de begeleiders naar het hek gebracht. 

Het programma bestaat uit vier activiteiten, 1 daarvan is vrij spelen. De kinderen doorlopen deze activiteiten in carrouselvorm, samen met hun groepje.

Trek iets makkelijk aan dat vies mag worden. Neem daarnaast een eigen tussendoortje en iets te drinken mee.

We gaan er een fantastische dag van maken. 

kidfit

Sporten spelen én plezier maken

KvK: 71720243

locatie

Stanislas Sportcomplex

Molenhuispad 1

2614 GE, Delft

Contact ons

info@kidfit-delft.nl

de hort op!

Za en zo       09.00 – 16.00