buiten spelen, sporten EN PLEZIER MAKEN

programma zaterdag 18 juli

WORKSHOP SCHILDEREN

Aan de slag met verf, penselen en papier. Misschien wel dé grondbeginselen van de kunst. Zo simpel en ja echt.. iedereen kan het! Van het surrealisme tot het pointillisme, het begon allemaal met verf, penselen en papier. Tijdens de workshop schilderen maak je jouw eigen schilderij. Je leert over het mengen van kleuren, het gebruiken van penselen en nog veel meer. Na vandaag kunnen we een eigen museum beginnen. Het Rijksmuseum is er niks bij!

WORKSHOP HIPHOP

Wie HipHop zegt denkt al snel aan muziek. Maar wist je dat HipHop veel meer is dan muziek? Dans en Graffiti zijn ook onderdeel van deze beweging. Vandaag krijgen jullie les van een professionele danseres. Op stoere beats krijgen jullie een echte ‘choreografie’ aan geleerd en oefenen jullie deze tot je een ware HipHop danser bent.
‘S avonds kan je aan je ouders een optreden geven, óf nog beter: zelf de dansjuf of meester zijn en het aan je ouders leren! Eens zien hoe soepel in de heupen jouw ouders zijn! 

WATERSPELEN

Niets is leuker dan spelen met water. Met mooi weer wordt het sportveld omgetoverd tot waterparadijs. Dat wordt lachen, gieren, brullen én een nat pak. Neem dus maar kleren mee die nat mogen worden. Een handdoek en een droog shirt zijn ook geen overbodige luxe. Ken jij nog leuke spelletjes met water? Laat het ons dan weten! Wij hebben alvast de waterballonnen gekocht.

Enthousiast geworden? Meld je aan!

Zaterdag 18 juli
12.30 – 16.30
€20,-     

TICKETS!

OOK ZIJN ER TICKETS VOOR KINDEREN MET EEN GRATIS DELFTPAS.
LET OP: DEZE TICKETS ZIJN NIET VOOR KINDEREN MET EEN REGULIERE DELFTPAS.

 TICKETS!

HANDIGE INFO

Het programma is van 12.30 u tot 16.30 u.
Kinderen kunnen tot aan het hek worden gebracht vanaf 12.15.
Om 16.00 worden de kinderen door de begeleiders naar het hek gebracht. 

Het programma bestaat uit vier activiteiten, 1 daarvan is vrij spelen. De kinderen doorlopen deze activiteiten in carrouselvorm, samen met hun groepje.

Trek iets makkelijk aan dat vies mag worden. Neem daarnaast een eigen tussendoortje en iets te drinken mee.

We gaan er een fantastische dag van maken. 

kidfit

Sporten spelen én plezier maken

KvK: 71720243

locatie

Stanislas Sportcomplex

Molenhuispad 1

2614 GE, Delft

Contact ons

info@kidfit-delft.nl

de hort op!

Za en zo       09.00 – 16.00