buiten spelen, sporten EN PLEZIER MAKEN

Even voorstellen

DAAN VAN DE PUTTE

Inmiddels 29 jaren jong. Opgegroeid in Schipluiden en wanneer het mocht snel verhuist naar de ‘grote’ stad Delft. Afgestudeerd als social worker in 2015. De opleiding heb ik gevolgd in Den Haag en droeg op dat moment nog de titel Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV). Daarna en daarnaast werkzaam in de culturele- en evenementensector. Enerzijds als voorzitter van een kleinschalig popfestival, maar ook als programmamaker voor muziekpodia en kinderactiviteiten.

SOPHIE HOEFNAGEL 

Inmiddels 26 jaren jong. Opgegroeid in Delft, met een klein uitstapje naar Amsterdam. Afgestudeerd als leraar basisonderwijs in 2014, maar nog lang niet uitgeleerd. In 2015 begonnen aan de pre-master Onderwijskunde aan de UvA, waarna de master volgde. Tijdens mijn studie Onderwijskunde ben ik altijd werkzaam geweest in het basisonderwijs, wat ik tot op heden met veel plezier doe. Daarnaast heb ik twee jaar geleden mijn eigen bedrijf KidFit opgericht. Met KidFit organiseer ik speel en sport-gerelateerde activiteiten en evenementen voor de jeugd en volwassenen. 

kidfit

Sporten spelen én plezier maken

KvK: 71720243

locatie

Stanislas Sportcomplex

Molenhuispad 1

2614 GE, Delft

Contact ons

info@kidfit-delft.nl

de hort op!

Za en zo       09.00 – 16.00