Selecteer een pagina

 evenementen

Spelen en sporten, vol overgave. Zou je het nog kunnen?
Opgaan in het spel, besef van tijd even helemaal kwijt.
KIDFIT organiseert sport- en spelactiviteiten voor volwassenen die zich weer even kind willen voelen. Ook zijn er activiteiten voor ouders met kinderen.

 

Ouder-Kind: gymles

Samen sporten, spelen en plezier maken. Versterk jullie band en oefen motorische vaardigheden, zoals: gooien, vangen, klauteren, hinkelen, balans, zwaaien, rollen. Dit alles wordt aangeboden middels uitdagende oefeningen of spelvormen. Ook is er veel aandacht voor de sociale ontwikkeling daar er altijd interactie is tussen ouder en kind, en/of andere ouders en kinderen. 

€10,- per training | za 19 nov | 09.30 – 10.30

Ouder-kind: pietengym

Klimmen en klauteren over de daken. Pakjes door de schoorsteen mikken en er zelf doorheen kruipen. Springen, balanceren, koprollen en wel of niet mee naar Spanje? Middels meerdere parcours en spellen oefenen we motorische vaardigheden én helpen we de pieten met het afleveren van de cadeaus. Natuurlijk gaat elke hulppiet naar huis met een Pietendiploma!

€10,- | zo 4 dec | 09.30 – 10.30

Mini badminton toernooi

Waan je terug naar de camping in Zuid-Frankrijk, waar je iedere avond je vader aan zijn kop zeurde of hij met je wilde badmintonnen. Vervolgens je zusje de rest van de vakantie irriteerde door constant het behaalde record in te fluisteren. Ook als je dit niet herkent, ben je van harte welkom om samen met een partner te komen strijden om de Badminton Toernooi Titel!

€8.50,- p.p. | woe 23 nov | 19.30 – 20.30

Benefiet Trefbal Toernooi

Kriebelt het om iets goeds te doen met de feestdagen? Doe samen met je vrienden mee aan het Benefiet Trefbal Toernooi en luidt op een toffe manier de feestdagen in! Speel leuke wedstrijden tegen andere teams, drink buiten een stomende glühwein bij een knapperend haardvuur, praat bij met (nieuwe) vrienden en draag mensen die het wat minder hebben een warm hart toe.

€100,- per team | 24 dec | 14.00 – 16.00

Alle opbrengst (100%) gaat naar het AZC in Delft om een sport- en spelprogramma voor kinderen en (jong)volwassenen op te zetten


Contact ons

Heb je vragen over een evenement? Of een tof idee? We horen je graag! Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Visit Us

8938 Divi St.

Building 234

San Francisco, CA 93848

Contact us

(304) 556-2345

info@okapejuice.com

sales@okapejuice.com

Open Hours

M-F: 11am – 7pm

Sat: 10am – 7pm

Sun: 10am – 5pm